Ινδία: Μοιράζονται το ίδιο σώμα και τον ίδιο... άνδρα (φωτό)

Τον ίδιο άνδρα μοιράζονται οι αδελφές Γκάνγκα και η Τζαμουνά Μοντάλ, κάτι ιδιαίτερα βολικό, καθώς μοιράζονται και το... ίδιο σώμα καθότι σιαμαίες!

Οι 45χρονες ζουν στην Καλκούτα είχαν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους χωρίς ερωτικές σχέσεις εξαιτίας της κατάστασής τους αλλά όταν γνωρίστηκαν με τον Τζασιμουντίν Αχμάντ ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» που τις έκανε να νιώσουν ευτυχισμένες και ολοκληρωμένες.

Life partner Jasimuddin Ahmad hugs conjoined twins, Ganga (left) and Jamuna Mondal (right) at their home in Kolkata, India.

Οι γονείς τους δεν ήταν σε θέση να πληρώσουν την ιατρική φροντίδα που χρειάζονταν γι αυτό και τις εγκατέλειψαν όταν ήταν έφηβες, φοβούμενοι ότι η κατάστασή τους ήταν ένα σημάδι της οργής του Θεού. Ζούνε δουλεύοντας σε ένα περιοδεύον τσίρκο, όπου τις γνώρισε ο 36χρονος Αχμάντ, όπου εργαζόταν ως ηχολήπτης. «Κάθε βράδυ κάθομαι μαζί τους. Μοιραζόμαστε ένα γεύμα στη βεράντα και μιλάμε για τη ζωή μας. Κάθομαι μαζί τους στο βραδινό αεράκι και μοιραζόμαστε τις χαρές μας και τις λύπες μας» λέει ο νεαρός που φαίνεται ερωτευμένος μαζί τους.

Οι τρεις ερωτευμένοι έχουν σχέση επί επτά μήνες και ζουν σε ένα σπίτι κοντά στην Καλκούτα. Παρά τον έρωτά τους, δεν σχεδιάζουν να «ενωθούν εις... σάρκα μίαν» καθώς πιστεύουν ότι η μικρή κοινότητα στην οποία ζουν δεν θα δεχθούν την «ένωσή τους».

Οι αδελφές συζήτησαν επίσης την πιθανότητα να χωριστούν με έναν χειρουργό, αλλά απέρριψαν την ιδέα φοβούμενες ότι θα θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές τους και θα χάσουν τα πενιχρά μεροκάματα που κερδίζουν από το τσίρκο.

Conjoined twins, Ganga (left) and Jamuna Mondal (right) pose for a photograph in Kolkata, India.

Conjoined twins, Ganga (right) and Jamuna Mondal (left) smile and pose on the stairs as their boyfriend Jasimuddin Ahmad walks beside them in Kolkata, India.

Conjoined twins, Ganga (left) and Jamuna Mondal (right) rest on the lap of boyfriend Jasimuddin Ahmad at their home in Kolkata, India.




Πηγή: skai.gr