Κλείσιμο

Βρετανία: Η αστυνομία επιστρατεύει τον... Γκόλουμ για να εντοπιστεί ιδιοκτήτης δαχτυλιδιού!

Είναι να μη σού μείνει η ρετσινιά... Ως πότε ο Γκόλουμ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα κατατρύχεται από τη λατρεία που είχε για το “πολύτιμο” δαχτυλίδι του;

Για πολύ ακόμη όπως φαίνεται, καθώς η τοπική αστυνομία της βρετανικής κωμόπολης Σόλιχαλ, στα Δυτικά Μίντλαντς (νότια του Μπέρμιγχαμ), έδωσε στη δημοσιότητα, στο λογαριασμό της στο Twitter, φωτογραφία του δημοφιλούς χαρακτήρα από τα μυθιστορήματα του Τόλκιν με στόχο να βρεθεί ένα... κλεμμένο δαχτυλίδι και να παραδοθεί στον ιδιοκτήτη του!



Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Σόλιχαλ ανήρτησαν μια φωτογραφία του Γκόλουμ, με μια γνήσια βρετανική τραγιάσκα Burberry, μια χρυσή αλυσίδα στο λαιμό και ένα μεγάλο δαχτυλίδι με τη λεζάντα: “Ψάχνουμε για το νόμιμο ιδιοκτήτη του κλεμμένου δαχτυλιδιού που φαίνεται ότι έχει κλαπεί... ήδη έπρεπε να διώξουμε αυτόν τον τύπο(!)”

Οι αστυνομικοί δημοσιοποίησαν τελικά μια φωτογραφία του επίμαχου δαχτυλιδιού (όχι αυτό του Σάουρον, του άλλου) που βρέθηκε σε ένα κοσμηματοπωλείο.




Ένας ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι: “Το δαχτυλίδι κατασχέθηκε από το κατάστημα μετά από συνεχή έρευνα για διαρρήξεις στην περιοχή Σίρλει και Όλτον”.

Η αστυνομία του Σόλιχαλ, που φαίνεται ότι δεν είναι καθόλου σοβαροφανής αν δει κανείς τις αναρτήσεις της στο Twitter, ψάχνει τώρα τον άγνωστο ιδιοκτήτη του δακτυλιδιού και έχοντας επιστρατεύσει τον... Γκόλουμ για να τη βοηθήσει, ίσως ο εν λόγω ιδιοκτήτης να έχει σύντομα ξανά στα χέρια του... το “πολύτιμό του”.

To δαχτυλίδι που βρέθηκε (όχι το ακριβώς από κάτω):

The one ring animated

Police use Gollum to trace owner of 'stolen' ring


Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ