Στείλτε για διακοπές τα... κουκλάκια σας (φωτό)

Διαπιστώνετε ότι τα λούτρινα ζωάκια σας και τα πάνινα κουκλάκια σας μοιάζουν κουρασμένα; Μήπως είναι καιρός για λίγο παραθερισμό; Ε, ταξιδιωτική εταιρεία σάς δίνει τη δυνατότητα να τα στείλετε σε... μαγευτικά ταξίδια σε διάφορα εξωτικά μέρη με κόστος μεταξύ 20 (15 ευρώ) και 55 δολαρίων (37 ευρώ)!

Στην αρχή μπορεί να φαίνεται γελοίο ότι υπάρχουν πρόθυμοι άνθρωποι να πληρώσουν χρήματα για να στείλετε ένα άψυχο αντικείμενο σε... διακοπές, αλλά εάν ακούσετε την εξήγηση της ιαπωνικής Unagi Travel για τα ταξίδια, φαίνεται να υπάρχει κάποια λογική πίσω από τον παραλογισμό.

Οι ιδιοκτήτες τους λένε ότι νοιώθουν τα κουκλάκια τόσο κοντά τους, που όταν βλέπουν τα πάνινα και χνουδωτά παιχνίδια να... παραθερίζουν σε πολυτελή θέρετρα αισθάνονται σαν να ταξιδεύουν και αυτοί!

«Κάποια ημέρα θέλω να δω και να περπατήσω στα αξιοθέατα που είδα μέσα από τα μάτια των ταξιδιών που έκανε το κουκλάκι μου» δήλωσε χαρακτηριστικά μια γυναίκα που δεν κατονομάζεται στην ιαπωνική εφημερίδα Yomiuri Shimbun .

Η 51χρονη φέρεται να μην είναι σε θέση να ταξιδεύει πολύ, λόγω μιας ασθένειας που τη δυσκολεύει να περπατήσει.

Αν θέλετε και εσείς να στείλετε για ταξίδι τον κούκλο σας, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με την ταξιδιωτική εταιρεία μέσω του προφίλ της στο Facebook.

Φωτογραφία: It's yum!
It's yum!
??????(????)
??????(?????)

Stuffed animals, tours

Stuffed animal, tour

Stuffed animals, tours

Φωτογραφία: Arrived at Kenchoji Temple. The first Zen Buddhist Temple in Japan.
?????????????????????????????????????????

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ