ΗΠΑ: Θύματα κλοπής... ληστές στην Καλιφόρνια!

Βραβείο... βλακείας πρέπει να απονεμηθεί σε δυο αμερικανούς ληστές που έμειναν στα κρύα του λουτρού, δηλαδή χωρίς το αυτοκίνητο που είχαν εξασφαλίσει για την γρήγορη απομάκρυνσή τους μετά την ολοκλήρωση της "επαγγελματικής τους ενασχόλησης" σε ένα φαστφουντάδικο. Κι αυτό, γιατί ένας από τους υπαλλήλους του μαγαζιού τούς... έκλεψε το όχημά τους την ώρα της ληστείας!

Το συμβάν εκτυλίχθηκε σε ένα κατάστημα της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων Burger King στο Στόκτον της Καλιφόρνιας, όταν οι ληστές επιχείρησαν εις μάτην να βρουν το αμάξι μετά την επιτυχή ληστεία που πραγματοποίησαν στο εν λόγω ταχυφαγείο....

Ο δαιμόνιος υπάλληλος του Burger King την ώρα της ληστείας βγήκε από την πίσω πόρτα του καταστήματος για να ειδοποιήσει τις αρχές, και έκπληκτος βρήκε το όχημα παρκαρισμένο και αφύλακτο με τη μηχανή αναμμένη... Ενεργώντας αστραπιαία, πήρε το αυτοκίνητο και το έκρυψε, προκαλώντας πανικό στους ληστές που έψαχναν να το βρουν όταν βγήκαν από το εστιατόριο μαζί με τη λεία τους.

Οι κακοποιοί της κακιάς ώρας, ο 23χρονος Τζέρεμι Λόβιτ και ο 19χρονος Γκάμπριελ Γκονζάλες, συνελήφθησαν από την αστυνομία στο σημείο της ληστείας, βρισκόμενοι ακόμη σε σύγχυση για το τι ακριβώς συνέβη!
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ