Ιρλανδία: Επιχείρηση διάσωσης άνδρα που παγιδεύτηκε σε... κάθισμα μωρού

Ό,τι ξεκίνησε σαν ένα τυπικό γεύμα σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας ταχυφαγείων McDonald 's τελείωσε με πόνο, ή μάλλον με επιχείρηση των αστυνομικών δυνάμεων για να... ξεκολλήσουν ένα άνδρα που «φράκαρε» σε καρεκλάκι για μωρά.

Ο άντρας βρέθηκε σε πραγματικά δύσκολη θέση όταν κόλλησε στο παιδικό κάθισμα σε εστιατόριο γρήγορου φαγητού της αμερικανικής αλυσίδας στο Κορκ, στην Ιρλανδία, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο πεινασμένος πελάτης επισκέφθηκε το McDonald 's τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, και σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πιει μερικά ποτηράκια παραπάνω, με συνέπεια να καθίσει και μετά να μην μπορεί να σηκωθεί από το καρεκλάκι!

Όταν τελικά... οι αστυνομικοί τον έβγαλαν από τη δυσάρεστη θέση, και μάλιστα δωρεάν, η ιστορία του κυκλοφόρησε στα ιρλανδικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε χρόνο ρεκόρ.

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της αμερικανικής πολυεθνικής δήλωσε ότι «η McDonald's είναι ενήμερη για το περιστατικό που αφορά έναν πελάτη ο οποίος αποφάσισε να καθίσει σε ένα από τα παιδικά μας καρεκλάκια».

«Εμείς πάντως συνιστούμε στα παιδιά να μη χρησιμοποιούν τα καρεκλάκια χωρίς την επίβλεψη ενηλίκου» πρόσθεσε.
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ