Αριθμό... τηλεφωνικού σεξ αντί για γραμμή μηνιγγίτιδας έδωσε ο κυβερνήτης της Φλόριντα

Αριθμό... τηλεφωνικού σεξ αντί για γραμμή ενημέρωσης για ένα πρόσφατο ξέσπασμα μηνιγγίτιδας έδωσε κατά λάθος ο κυβερνήτης της Πολιτείας της Φλόριντα στις ΗΠΑ.

Το λάθος έγινε κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίασης της πολιτειακής κυβέρνησης της Φλόριντα, όταν ο κυβερνήτης Ρικ Σκοτ ανακοίνωσε πως δίνει στη δημοσιότητα μία γραμμή δωρεάν ενημέρωσης για τα κρούσματα μηνιγγίτιδας, αλλά μάλλον... μπέρδεψε τα ψηφία.

Όποιος κάλεσε το λάθος αριθμό άκουσε την ηχογραφημένη φωνή μίας γυναίκας που έλεγε: «Γεια σας αγόρια, σας ευχαριστώ που με καλέσατε στην επέτειό μου».

Το γραφείο του κυβερνήτη ενημερώθηκε για το λάθος λίγη ώρα αργότερα από έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση και είχε ήδη αναρτήσει τον επίμαχο αριθμό στον ιστότοπό του. Ο ίδιος ο ραδιοφωνικός σταθμός είχε ενημερωθεί από έναν ακροατή του.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του κυβερνήτη, ο κ. Σκοτ διάβασε ακούσια λάθος τον αριθμό. Ενημερώθηκε για το πρόβλημα και διόρθωσε το λάθος του πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση περίπου 20 λεπτά αργότερα.
Πηγή: skai.gr