Το Google Assistant αποκτά νέες φωνές φιλικές προς τα παιδιά και γονικούς ελέγχους

Το πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Google αποκτά τέσσερις νέες φωνές και λεξικό κατάλληλο για τα παιδιά 

Το πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης της Google, Google Assistant, ανανεώνεται, και αποκτά τέσσερις νέες φωνές και λεξικό κατάλληλο για τα παιδιά.

Δεδομένου ότι στα παιδιά αρέσει να χρησιμοποιούν τον Google Assistant, η Google κυκλοφορεί επίσης νέους γονικούς ελέγχους. Αυτό επιτρέπει στους γονείς να επιλέγουν ποιες υπηρεσίες μουσικής και βίντεο μπορούν να χρησιμοποιούν τα παιδιά και τι να παρακολουθήσουν. 

Με αυτά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, οι γονείς μπορούν να είναι πιο ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους χρησιμοποιούν το Assistant με ελεγχόμενο και εποικοδομητικό τρόπο.

Οι νέες φωνές έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στην αφήγηση ιστοριών και στην κατανόηση. Τα παιδιά μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτές τις φωνές ζητώντας από τον Assistant να «αλλάξει την φωνή του». 

Το πόρταλ 9to5Google αναφέρει ότι στις συσκευές Assistant, οι νέες φιλικές προς τα παιδιά φωνές αντιπροσωπεύονται από πολύχρωμα πλακίδια. Αυτό θα κάνει την αλλαγή της φωνής του Assistant μια πιο διασκεδαστική αλληλεπιδραστική εμπειρία. 

Πηγή: skai.gr