Εντυπωσιακή η συμμετοχή στο πρόγραμμα "Ideas That Change Us από την ΝΝ Hellas και το Orange Grove

Ιδέες που κάνουν την διαφορά, ιδέες που αλλάζουν τα πράγματα γύρω μας, ιδέες που αλλάζουν τον κόσμο μας αλλά πρώτα εμάς.

Το "Ideas That Change Us",  ο διαγωνισμός από την ΝΝ Hellas και το Orange Grove για ομάδες ή start ups με λύσεις που στοχεύουν στην πρόληψη, την υγεία και την ευεξία όλων μας, αγκαλιάστηκε από το κοινό. Οι συμμετοχές για τον διαγωνισμό ολοκληρώθηκαν  την Πέμπτη 5 Ιουλίου .

Το πρόγραμμα της NN Hellas & το Orange Grove πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και έχει ως στόχο την ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.       

Οι ομάδες ή start-ups θα επιλεγούν βάσει της σύστασης της ομάδας τους, της βιωσιμότητας της ιδέας τους και του επιπέδου καινοτομίας τους.  

Η Έλενα Μαθιού-Rose, Γενική Διευθύντρια Marketing ΝΝ Hellas , αναφέρει , «οι τοπ 3 από τους φιναλίστ θα έχουν και την δυνατότητα να δείξουν τις ιδέες τους σε επενδυτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν και την απαραίτητη χρηματοδότηση και στήριξη για να κάνουν την ιδέα τους πραγματικότητα ,γιατί ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολο είναι τη σήμερον ημέρα όχι να έχουμε ιδέες, αλλά να βρούμε ανθρώπους,που θα την στηρίξουν πλέον και επενδυτικά.» 

Στις ομάδες που θα επιλεχθούν θα παρασχεθεί πλήρες πρόγραμμα καθοδηγούμενης εκπαίδευσης με την υποστήριξη των IdeaHackers.

Oι επιλαχόντες θα ενημερωθούν το  αργότερο μέχρι την 14η Αυγούστου 2018.
Πηγή: skai.gr