Κλείσιμο

To νέο iphone της Apple θα σπάσει όλα τα ρεκόρ πωλήσεων (φωτο)

Οι φαν των κινητών της Apple στην Ιαπωνία είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια τους το νέο iphone 6s σήμερα Παρασκευή.

Η προσέλευση ήταν υποτονική σε σχέση με τον πανικό που είχε επικρατήσει για τα προηγούμενα μοντέλα και αυτό έγινε λόγω του ότι οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να κάνουν κράτηση σε κάποιο από τα καταστήματα της Apple.

Παρόλα αυτά οι πωλήσεις πρόκειται να σπάσουν όλα τα προηγούμενα ρεκόρ σύμφωνα με την Apple. Θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς ότι οι πωλήσεις θα γίνουν μέσω Internet μιας και στο Λονδίνο ήταν σχετικά περιορισμένη η προσέλευση των οπαδών σε σύγκριση με άλλες φορές. 

 

Η Ιαπωνία ήταν ανάμεσα στις 12 χώρες όπου το 6s iPhone ξεκίνησε να πωλείται την Παρασκευή. Τα νέα μοντέλα ήταν διαθέσιμα μετά από κράτηση στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και στα αφορολόγητα καταστήματα στις ΗΠΑ.



Παρά το βροχερό καιρό στο Τόκιο, οι οπαδοί του ήταν εκεί για να δοκιμάσουν το νέο 6s, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που φορούσαν το iPhone σε σχήμα καπέλου.



Στο Λονδίνο μια μέρα πριν το λανσάρισμα του νέου κινητού, υπήρχαν κατασκηνωτές που κοιμήθηκαν στον δρόμο για να πάρουν καλό νούμερο στη σειρά...εκκίνησης!


Πηγή: skai.gr