GIAOLA.GR: Βρείτε τον επαγγελματία που θέλετε και κλείστε ραντεβού μαζί του με ένα κλικ

Όπως το μαρτυρά και το όνομά του, το giaola.gr είναι μία πλατφόρμα οne-stop shop, στην οποία μπορεί κάποιος να βρει επαγγελματίες για όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεται, χωρίς να πρέπει να ψάχνει διαφορετικές ιστοσελίδες και εφαρμογές.

Στο giaola.gr ο χρήστης μπορεί να βρει εντελώς δωρεάν τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, καθώς και κομμωτές, αισθητικούς, γυμναστές, διαιτολόγους, σεφ, φωτογράφους και τεχνικούς υπολογιστών.

Ειδικότερα, για τις υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει να εξυπηρετηθεί στο χώρο του ή στο χώρο του επαγγελματία.

Επιπλέον, ο ενδιαφερόμενος χρήστης έχει τη δυνατότητα είτε να αγοράσει μία έτοιμη προσφορά για την υπηρεσία που αναζητά, ή να δημιουργήσει το δικό του συγκεκριμένο αίτημα, στο οποίο οι επαγγελματίες απαντούν καταθέτοντας προσφορές. Στη συνέχεια, κλείνεται ραντεβού ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας και στο τέλος ο χρήστης βαθμολογεί την υπηρεσία, αξιολογεί τον επαγγελματία και μπορεί να τον συστήσει σε άλλα μέλη της κοινότητας του giaola.gr.

Κάθε επαγγελματίας του giaola.gr έχει τη δική του σελίδα, η οποία περιλαμβάνει σύντομο βιογραφικό, φωτογραφίες έργων του, αξιολογήσεις χρηστών, καθώς και τις προσφορές του. Τα προφίλ τους φτιάχνονται από τους υπεύθυνους της πλατφόρμας και έτσι οι χρήστες μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς όταν επιλέγουν πρόσωπα και υπηρεσίες.

Για την πληρωμή των υπηρεσιών δεν χρειάζονται πιστωτικές κάρτες, καθώς ο χρήστης πληρώνει απευθείας τον επαγγελματία, μετά την πραγματοποίηση της υπηρεσίας.

Η πλατφόρμα giaola.gr λειτουργεί από τον Απρίλιο και έχει εγγεγραμμένους περισσότερους από 1000 χρήστες, που πραγματοποιούν καθημερινά συναλλαγές. Στην παρούσα φάση εξυπηρετείται η περιοχή της Αττικής , και διαρκώς προστίθενται νέες κατηγορίες επαγγελμάτων.

Παράλληλα με το giaola.gr λειτουργεί και το blog lyseis.giaola.gr, το οποίο προσφέρει χρήσιμες λύσεις και συμβουλές απευθείας από τους επαγγελματίες του giaola.gr!
Πηγή: skai.gr