Κλείσιμο

Παναθηναϊκός: Επιβεβλημένη η άμεση βελτίωση - Μήνυμα στους παίκτες

Την απόφαση να στηρίξει το πλάνο που εκπονήθηκε από την αρχή της σεζόν, άρα και την παραμονή των Γιώργου Δώνη (και Νίκου Νταμπίζα εάν υπήρξε –τελικά- θέμα) κάνει γνωστή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με σχετική ανακοίνωση με αφορμή τη σημερινή συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι πράσινοι, σε αυτή την ανακοίνωση, εξηγούν ότι στο σημερινό τετ-α-τετ όλοι συμφώνησαν ότι προβληματίζει η εικόνα της ομάδας.

«Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση», αναφέρει.

Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται αναφορά και στους παίκτες της ομάδας... «Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους», υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.

Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sport-fm.gr