Όλοι ίσοι όλοι διαφορετικοί:1η ποδηλατική βόλτα αθλητών Ιωνά και φίλων(vid)

Ολοι ίσοι, όλοι διαφορετικοί αυτό ήταν το κυρίαρχο το μήνυμα της πρώτης ποδηλατικής βόλτας των αθλητών ΑμεΑ και φίλων του Ιωνά.

Εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε στην παραλιακή μία ασυνήθιστη  ποδηλατική παρέα, αποτελούμενη από ποδηλάτες και αθλητές ΑμεΑ σε ειδικά ποδήλατα και χειρήλατα οχήματα.

Στις 26/4 ο Συλλόγος ΙΩΝΆΣ Τμήμα Θεραπευτικής Αγωγής και Παραθλητισμού ΑμεΑ διοργάνωσε ποδηλατική  βόλτα με συμβολικό χαρακτήρα. 

Οι αθλητές ΑμεΑ του Ιωνά πλαισιώθηκαν από διακεκριμένους αθλητές ποδηλασίας, τριάθλου και φίλους του συλλόγου.

Η ποδηλατική διαδρομή είχε αφετηρία τη Βάρκιζα, προορισμό το Λαγονήσι και επιστροφή στη αρχική τοποθεσία.

Οι αθλητές του Ιωνά που συμμετείχαν είναι οι: Αντώνης Παππάς (χειρήλατο), Δημήτρης Τσεβάς (tricycle) και Χρήστος Κορομηλάς (τάντεμ) με πιλότο τον προπονητή του συλλόγου  Γιώργο Γκούντα.

Η πρώτη ποδηλατική βόλτα του Ιωνά έχει στόχο την παρακίνηση  και ενθάρρυνση Ατόμων με Αναπηρίες για την ενασχόληση τους με τον αθλητισμό, καθώς και  την ανάδειξη του παραθλητικού κινήματος που ο σύλλογος έχει  ως προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια.

Ο Σύλλογος σκοπεύει μελλοντικά να επαναλάβει παρόμοιες βόλτες με τη συμμετοχή περισσότερων αθλητών ΑμεΑ και φίλων της ποδηλασίας και του Ιωνά.



Ευχαριστούμε της εταιρείες Α.ΜΑΚΡΗΣ A.E. με όχημα  στα χρώματα του συλλόγου που προπορεύτηκε στη διαδρομή ανοίγοντας το δρόμο στο ποδηλατικό ΓΚΡΟΥΠ.

Την  ARGO Security που φρόντισε για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης με όχημα που ακολουθούσε τους αθλητές όπως και το βαν της τύπο στύλ για τη μεταφορά του εξοπλισμού μας. 








Πηγή: skai.gr