Συμεωνίδης: Ο νόμος είναι πάνω από όλα

Την άποψη ότι κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από τον νόμο κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, ως απάντηση στα όσα είπε ο διεθνής διαιτητής, Σπύρος Γκόντας. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» τόνισε ότι ο νόμος είναι σαφέστατος ότι η ΚΕΔ είναι υπεύθυνη για τους ορισμούς των διαιτητών ενώ υπογράμμισε ότι θα δώσει όλες τις απαντήσεις μετά το τέλος του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ»: 

«Δεν συμφωνώ σε αυτά τα λίγα που άκουσα. Να σας διαβάσω μόνο την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που αναγνωρίζει, λέει, ότι είναι μη νόμιμη η παράλειψη... Αν εσείς πιστεύετε ή όποιος ξέρει ελληνικά ότι μια απόφαση τέτοια, το να είναι η παράλειψη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ότι πρέπει να ορίζονται, τότε πρέπει κάθε Πέμπτη να πηγαίνουμε στο ΑΣΕΑΔ όλους τους ορισμούς παιχνιδιών και να αποφασίζει. 

Αν πιστεύει κάποιος ότι ο νόμος είναι πιο κάτω από οποιαδήποτε απόφαση του ΑΣΕΑΔ, δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Ο νόμος είναι σαφέστατος και λέει η ΚΕΔ όλων των ομαδικών αθλημάτων, ορίζει, εκπαιδεύει, τιμωρεί οτιδήποτε στα εθνικά πρωταθλήματα. Αν αυτή η απόφαση του ΑΣΕΑΔ, που γράφει ακριβώς το εξής ότι αναγνωρίζει ότι είναι μη νόμιμη η παράλειψη της ΚΕΔ/ΕΟΚ να μην παίζουν οι διαιτητές... Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. 

Οι διαιτητές δεν μπαίνουν διεθνείς ή μη διεθνείς διαιτητές, αλλά ως Α1, Α2 κ.ο.κ. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο τώρα, αλλά θα το κάνω μετά το τέλος των play-off».

Πηγή: sport-fm
Πηγή: skai.gr