Σε εξέλιξη η συνάντηση της επιτροπής της FIFA με τον Βασιλειάδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μεταξύ του προέδρου της επιτροπής παρακολούθησης της FIFA, Χέρμπερτ Χούμπελ και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, μετά την απόφαση της κυβέρνησης για την επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, εξαιτίας των γεγονότων που στιγμάτισαν το ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και συγκεκριμένα της εισβολής στο γήπεδο του ένοπλου προέδρου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο κύριος Χούμπελ δήλωσε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου ότι η FIFA βρίσκεται στη χώρα μας για να συμβουλεύσει και όχι για να επιβάλλει ποινές. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «είμαστε εδώ για όλα αυτά που έγιναν και για το θέμα με το πιστόλι».

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΚ κατήγγειλε τον ΠΑΟΚ στον Ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα, προσκομίζοντας ογκώδη φάκελο με στοιχεία, σχετικά με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής. Ο φάκελος κατατέθηκε λίγο νωρίτερα στο γραφείο του Εισαγγελέα και περιλαμβάνει έγγραφα, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το επεισοδιακό ντέρμπι πρωταθλήματος.
Πηγή: skai.gr