Στην Αθήνα για Ολυμπιακό ο Μιραλάς

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής ο Κέβιν Μιραλάς, το νέο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα του Ολυμπιακού.
 
Ο Μιραλάς, που έρχεται από την Έβερτον ως δανεικός, δεν αρνήθηκε να κάνει κάποιες δηλώσεις στα ΜΜΕ που ανέμεναν για να καλύψουν την άφιξή του.
«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να καταφέρω να γυρίσω. Αυτός ο σύλλογος είναι το σπίτι μου. Ανυπομονώ να ξαναφορέσω τη φανέλα του Ολυμπιακού και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε.

«Θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν με έχουν ξεχάσει. Ούτε εγώ τους έχω ξεχάσει, τους έχω στην καρδιά μου και θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να τους κάνουμε πάλι χαρούμενους», συμπλήρωσε ο 30χρονος άσος.  

Ο Κέβιν Μιραλάς βρίσκεται ξανά στην Ελλάδα, προκειμένου να φορέσει και πάλι, 5,5 χρόνια μετά, τη φανέλα του Ολυμπιακού, με περισσότερους από 1500 φιλάθλους του Ολυμπιακού να τον αποθεώνουν στο «Ελ. Βενιζέλος». 

Η πτήση του Βέλγου επιθετικού αφίχθη γύρω στις 22:20 από Φρανκφούρτη, με τον σούπερ σταρ, τον οποίο υποδέχθηκε ο Φρανσουά Μοντεστό, να κάνει την εμφάνισή του στη συμβολική «Gate 7» του αεροδρομίου 20 λεπτά αργότερα. 

Όταν «άνοιξαν» οι κλούβες της αστυνομίας, για να περάσει το αυτοκίνητο, φίλοι του Ολυμπιακού άναψαν χιλιάδες φωτοβολίδες και φώναξαν σύνθημα για τον αγαπημένο τους ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: skai.gr