Βενγκέρ: Μπορεί να πωληθούν Σάντσες και Οζίλ τον Ιανουάριο

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους με την Άρσεναλ διανύουν οι Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ.

Οι «κανονιέριδες» βρίσκονται σε συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές για επέκταση της συνεργασίας τους, παρόλα αυτά αν οι διαπραγματεύσεις δεν πάνε καλά, τότε είναι πολύ πιθανό να πωληθούν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως είπε ο Αρσέν Βενγκέρ στην συνέντευξη Tύπου για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Γουότφορντ.

«Έτσι όπως είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή ακόμα και η πώληση των δύο παικτών είναι μία πιθανότητα. Επειδή δεν έχουμε συμφωνήσει ακόμα δεν σημαίνει ότι θα φύγουν. Είναι χαρούμενοι και οι δύο εδώ και ελπίζω πως τελικά θα μείνουν», δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.

Ακόμη ο 67χρονος προπονητής ανέφερε πως ο αποκλεισμός της Χιλής από το Παγκόσμιο κύπελλο δεν θα επηρεάσει την συγκέντρωση του 29χρονου επιθετικού στις υποχρεώσεις της Άρσεναλ και θα αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου.

Aξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Σάντσες και Οζίλ έχουν έχουν πραγματοποιήσει μέτριο ξεκίνημα καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών. Ο Χιλιανός φορ έχει αγωνιστεί σε 7 αγώνες σκοράροντας 1 γκολ, ενώ ο Γερμανός μέσος μετράει 5 συμμετοχές χωρίς να σημειώσει κάποιο τέρμα.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr