Γιορτή αθλητισμού, τεχνολογίας και προσφοράς στα Γιάννενα

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος Garmin στην Ελλάδα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αβέρωφ 32 στα Ιωάννινα.

Σε αυτή τη γιορτή τεχνολογίας, έδωσαν το παρών εκλεκτοί προσκεκλημένοι από όλο το νομό Ηπείρου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της πλοήγησης και των αθλητικών προϊόντων Garmin.

Τα εγκαίνια του καταστήματος Garmin συνδυάστηκαν με τη χορηγία της εταιρίας στον αγώνα 5 χιλιομέτρων του Ioannina Lake Run, όπου η Garmin είναι και official timekeeper.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, οι πρωταθλητές στίβου της Team Garmin Greece Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Γιάννης Τσίλλης και Γιώργος Τζιάλλας, οι οποίοι μάλιστα έτρεξαν στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, εμψυχώνοντας και παρακινώντας τους συμμετέχοντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Επιπλέον , η Garmin σε συνεργασία με τη διοργάνωση του Ioannina Lake παραχώρησε μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των 5χλμ σε κοινωφελή ιδρύματα της Ηπείρου.

Παράλληλα, στην εκδήλωση παρευρέθησαν τα μέλη της Garmin Fishing Team Greece, Μπάμπης Μπιλιώνας και Φίλιππος Σίντος που μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους από το ψάρεμα, ενώ οι κυνηγοί, φίλοι των προϊόντων Garmin, αντάλλαξαν τις εντυπώσεις τους από την επίσημη έναρξη του κυνηγιού.

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί στο χώρο της πλοήγησης με GPS, στις ασύρματες συσκευές και εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Διαθέτει προϊόντα για το αυτοκίνητο, το σκάφος, την προπόνηση και όλες τις υπαίθριες δραστηριότητες.
Πηγή: skai.gr - Γ. Παπαδημητρόπουλος