Στις 7 Ιουνίου το φιλικό της Εθνικής του 2004 με τους βετεράνους της Ιντερ

Για την προετοιμασία της μεγάλης διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στη Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη, του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού Νίκου Συριγωνάκη, του αντιδημάρχου Κώστα Βαρδαβά, του Προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου, εκπροσώπων των χορηγών και άλλων αθλητικών παραγόντων-υπηρεσιών.

Πρόκειται, όπως αναφέρθηκε για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού-πολιτισμού που θα γίνει και θα προβάλλει διεθνώς το νησί μας. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου ευχαρίστησε δημόσια με δηλώσεις του τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την καθοριστική συμβολή του στη στήριξη της διοργάνωσης για την οποία πρόσφατα είχε προηγηθεί άλλη συνάντηση στη Περιφέρεια παρόντος και του εμβληματικού π. αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας Γιώργου Καραγκούνη.

Ο κ. Τζώρτζογλου επίσης ευχαρίστησε για την στήριξη τον δήμο Ηρακλείου, τους χορηγούς και όλους που θα βοηθήσουν ο δε εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η Περιφέρεια έχει αποδείξει πως έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αυτό θα αποδειχτεί και τώρα με τη συνεργασία και στήριξη του δήμου Ηρακλείου, ΕΠΣΗ, φορέων, χορηγών, εθελοντών κ.α.

«Πιστεύω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο. Με τη συνδρομή της Περιφέρειας του Δήμου και των άλλων φορέων που εμπλέκονται είμαστε αισιόδοξοι ότι θα γίνει ένα ξεχωριστό event το οποίο σίγουρα θα είναι από τα μεγαλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στο νησί μας. Θα πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σταύρο τον Αρναουτάκη και στο Δήμο Ηρακλείου αλλά ιδιαίτερα στον κ. Αρναουτάκη και την Περιφέρεια για τη μεγάλη συνδρομή. Ελπίζω και εύχομαι ότι μέσα απ΄ αυτό το παιχνίδι θα περάσουμε μηνύματα σ΄ όλη την Ελλάδα, σ΄όλη την πατρίδα ότι το ποδόσφαιρο είναι πραγματικά γιορτή του αθλητισμού…» δήλωσε στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο δε εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης πρόσθεσε:

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι στις 7 Ιουνίου στο νησί μας στο Ηράκλειο θα φιλοξενηθεί μία πάρα πολύ μεγάλη αθλητική εκδήλωση, θα γίνει ένας σπουδαίος αγώνας ανάμεσα στην εθνική μας ομάδα που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό και σε μία ομάδα επίλεκτων παλαιμάχων της Ίντερ. Είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός και η Περιφέρεια Κρήτης έχει αποδείξει και στο παρελθόν, το αποδεικνύουμε και τώρα, ότι δεν μπορεί να απέχει από τέτοιες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να αναλαμβάνομε μεγάλη αθλητικές διοργανώσεις».
Πηγή: soccerplus.gr