Με Κλωναρίδη και Μπουμάλ, αλλά χωρίς Λέτο ο Παναθηναϊκός!

Σε πιο ήπιο ρυθμό κύλησε η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» πριν την αυριανή αναμέτρηση στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση και ασκήσεις «5-2».

Θεραπεία ακολούθησε ο Τελάντερ ενώ Μολίνς, Μέστο, Στάικος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουρμπέλης, Ρέις, Χουλτ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο, παρότι είχε επιστρέψει από την Πέμπτη στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας, προφανώς διότι κρίθηκε ανέτοιμος από την τεχνική ηγεσία με δεδομένο και το μεγάλο διάστημα αποχής του Αργεντινού που είχε υποστεί θλάση στο ματς με την Κέρκυρα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο με κάρτες Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ εκτός 20άδας είναι για ακόμα μία φορά ο Λαουτάρο Ρινάλντι (στη "θέση" του είναι ο νεαρός Πίσπας που είχε σκοράρει με λόμπα στο εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό).

Οσον αφορά την 11άδα, προβλέπονται ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το ματς απέναντι στον Παναιτωλικό. Το προβάδισμα (σε σχηματισμό 4-4-1-1) για το αρχικό σχήμα στο ματς της Τρίπολης έχουν οι: Οδ. Βλαχοδήμος -Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ - Εμποκού, Ζέκα, Κουρμπέλης, Λουντ - Κλωναρίδης - Μπεργκ.
Πηγή: skai.gr