Σεμινάριο... άμυνας από τον Ολυμπιακό, 59-52 τη Μπαρτσελόνα

Οι «ερυθρόλευκοι»… έπνιξαν με την εξαιρετική τους άμυνα την Μπαρτσελόνα, την οποία νίκησαν 59-52, στην επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα ως αντίπαλος στο ΣΕΦ και ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Κορυφαίος ο Σπανούλης με 15 πόντους και 6 ασίστ, με τον Γκριν να είχε 9 και τους Μπιρτς και Πρίντεζη από 7 αντίστοιχα. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος «κλείδωσε» τον Ράις που είχε 11 πόντους με 4/17 σουτ(!), με τον Χολμς να ήταν πρώτος σκόρερ για τους Καταλανούς με 13 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την τιμητική του, καθώς για πρώτη φορά μετά την θητεία του στον Ολυμπιακό επέστρεψε στο ΣΕΦ ως αντίπαλος. Ο 51χρονος προπονητής, ο οποίος είναι ο πρώτος Ελληνας που κατέκτησε την Euroleague ως head coach, πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε δια χειρός Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσφορά του στους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός στην 7η «στροφή» της Euroleague είχε την συμπαράσταση 10.000 φίλων του, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό «παρών» στο ΣΕΦ.

Δεκάλεπτα: 21-16, 32-25, 49-38, 59-52
Πηγή: skai.gr