Αντί να συζητήσουν για πρωτάθλημα και NOVA, μιλούσαν για τον ΣΚΑΪ!

Eκτός θέματος ήταν εν πολλοίς το χθεσινό ΔΣ της Super League. Αντί να συζητηθεί το πρώτο και βασικό θέμα της ημερήσιας διάταξης που ήταν η «συζήτηση περί της αναβολής έναρξης του πρωταθλήματος και τις ενδεχόμενες συνέπειες που απορρέουν από αυτή. Καθορισμός των αμέσως επόμενων ενεργειών», και προφανώς το εξώδικο της NOVA, το ΔΣ μετετράπη σε “group therapy”, όπου ο καθένας έβγαζε το προσωπικό του πρόβλημα.

Ασφαλώς η συζήτηση για την εκλογή προέδρου επισκίασε τα υπόλοιπα θέματα, όμως δεν συζητήθηκε ούτε το θέμα της στάσης του συνεταιρισμού σχετικά με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή «τουλάχιστον μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου» της έναρξης του πρωταθλήματος, αλλά ούτε και το εξώδικο της NOVA, η οποία θεωρώντας ότι η απόφαση αναβολή ελήφθη υπαιτιότητα των ομάδων δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να καταβάλει την προβλεπόμενη στην κάθε επιμέρους Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης, αμοιβή για την αγωνιστική περίοδο 2016-17» και «επιφυλάσσεται ρητά για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων που απορρέουν από το νόμο ή τις ΣΚΔ για την προάσπιση των συμφερόντων των εταιρειών της».

Αντ’ αυτών τόσο ο εκπρόσωπος του ΟΣΦΠ, Ι. Βρέντζος, όσο και ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλ. Κούγιας αναλώθηκαν σε καταγγελίες κατά του ΣΚΑΪ και της εκπομπής «Δίκης στο ΣΚΑΪ». Μάλιστα ο πρώτος, επειδή είχε προσωπικό ενδιαφέρον, λόγω συνομιλιών του, κατόπιν νόμιμης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, με τον Στ. Μανωλά, που μεταδόθηκαν από την εκπομπή και αφορούσαν τα χρήματα του συμβολαίου του Κώστα Μανωλά, ζήτησε να εκδοθεί ανακοίνωση κατά του καναλιού και της εκπομπής, χωρίς όμως να βρει συμπαραστάτες.

"Αυτό που κάνει στην πραγματικότητα είναι να προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο κ. Βρέντζος βρίσκεται πίσω από τις τελευταίες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του Γιάννη Αλαφούζου και πολύ σύντομα θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη", υποστήριξε η νομική σύμβουλος του Παναθηναϊκού, Αθ. Μπαλωμένου, ενώ απευθυνόμενη στον κ. Κούγια είπε «Mιλάς εσύ που είσαι κάθε εβδομάδα στο πάνελ της Δίκης;»
Πηγή: soccerplus.gr