200 παιχνίδια στην Ευρώπη η ΑΕΚ, παροξυσμός στους οπαδούς (vid)

Το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Σεντ Ετιέν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, είναι το 200ο στην ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ. Με αφορμή αυτό το ορόσημο, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ετοίμασε ένα ειδικό βίντεο – κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας.

«Το 200ο ματς στην πλούσια και δοξασμένη ευρωπαϊκή ιστορία της ΑΕΚ είναι αυτό την Πέμπτη με τη Σεντ Ετιέν (9.00 μ.μ.) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Τιμούρ Κετσπάγια, Δημήτρης Κολοβέτσιος, Γιάννης Ανέστης και Ελντερ Μπαρμπόσα απευθύνουν μέσω του video του AEK TV ανοιχτή πρόσκληση στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να σπρώξει την Ενωση στη μεγάλη πρόκριση, που θα είναι και η πρώτη στην «κιτρινόμαυρη» ιστορία επί γαλλικής ομάδας. Μία μεγάλη πρόκληση σε ένα ματς – ορόσημο ως προς την ευρωπαϊκή παρουσία της ΑΕΚ από το 1963 μέχρι και την εφετινή επιστροφή», ανέφερε η ΠΑΕ.

Παροξυσμός στους φίλους της ΑΕΚ

Σημειώνεται πως από το πρωί οι ουρές στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ είναι πολύ μεγάλες με τους φίλους της ΑΕΚ να σπεύδουν για να προμηθευτούν ένα εισιτήριο. Παρά τη ζέστη και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού η ζήτηση είναι τεράστια και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη το βράδυ θα είναι σίγουρα «καυτή».

Οι κάρτες διαρκείας ανέρχονται περί τις 6.000, επίσης έχουν διατεθεί ηλεκτρονικά 5.000 εισιτήρια και με την κίνηση που παρατηρείται στα εκδοτήρια, η προσέλευση ίσως φτάσει και τελικά ξεπεράσει τις 30.000!

Πηγή: soccerplus.gr