Σαραϊδάρης ο εκλεκτός των μικρομεσαίων της Λίγκας για τη θέση στην ΚΕΔ

Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης είναι ο εκλεκτός των μικρομεσαίων ΠΑΕ της Super League για τη θέση της ΚΕΔ, όπως αποφάσισαν μετά την αποψινή τους συνάντηση στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ.

Το Soccerplus σας είχε ενημερώσει εξ αρχής για τα ονόματα που θα έπεφταν στο τραπέζι και το γεγονός ότι ο Μακεδόνας παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Σαραϊδάρης, ήταν ο μόνος που πληρούσε τις προδιαγραφές σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας.

Ο Σαραϊδάρης είχε μία επιτυχημένη καριέρα ως βοηθός διαιτητής 20 και πλέον χρόνων! Στη μεγάλη κατηγορία από τον Δεκέμβριο του 2001, διεθνής από το 2004, ενώ από το 2006 βρέθηκε στην ομάδα του Κύρου Βασσάρα και ως εκ τούτου έδωσε το παρόν στο Euro 2008, αλλά και σε πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Ο Σαραϊδάρης διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον νυν υπεύθυνο ανάπτυξης διαιτησίας, Κύρο Βασάρα και το όνομά του μέχρι σήμερα δεν είχε ακουστεί πουθενά.

Η πρόταση με το όνομά του θα τεθεί προς ψήφιση στο ερχόμενο ΔΣ της Super League την προσεχή Δευτέρα (1/8), όπου το πιθανότερο είναι να περάσει.

Υπάρχουν πάντως ήδη διαφωνίες καθώς ο Παναθηναϊκός έχει διαχωρίσει τη θέση του από το «ισπανικό μοντέλο» που επιθυμούν οι «μικροί» της Super League να εφαρμοστεί. Επίσης η ΑΕΛ κατέστησε σαφές με την σημερινή της αποχώρηση πως δεν θα στηρίξει την πρόταση Σαραϊδάρη.

Από εκεί και πέρα μένει να ανοίξουν τα χαρτιά τους ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τους διοικούντες το «Δικέφαλο του Βορρά» πάντως να έχουν δηλώσει στο παρελθόν πως στηρίζουν τις πρωτοβουλίες των μικρομεσαίων ΠΑΕ για την εξυγίανση της διαιτησίας.
Πηγή: soccerplus.gr