"Ναυαγεί" η συνάντηση των "μεγάλων", δεν πάει ο ΠΑΟ λόγω Κύζα

Προς «ναυάγιο» οδηγείται η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων «μεγάλων» που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα με πρωτοβουλία του Σ. Κοντονή, μετά την άρνηση του Γ. Αλαφούζου.

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε να λάβει μέρος στην συνάντηση και οι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ήταν θετικοί, η στάση του ΠΑΟ άλλαξε  δικαιολογημένα, ενώ και αυτός ήταν κατ΄ αρχήν θετικός ρίχνοντας νερό στο κρασί του, λόγω της διαιτησίας του Κύζα στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Φάληρο.

Μάλιστα οι «πράσινοι» θεώρησαν εχθρική κίνηση (σ.σ. και όχι άδικα) τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον ΟΣΦΠ και δείγμα ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση σε αυτή την βάση αφού δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την πλευρά των Πειραιωτών.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αποκλείεται να υπ΄ρξει συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» και αν γίνουν νέες προσπάθειες αυτές θα έχουν να κάνουν με την τέλεσή της την ερχόμενη εβδομάδα. Αλλωστε αύριο (16/03 και μεθαύριο (17/03) ο Υφ. Αθλητισμού θα βρίσκεται στην Βουλή όπου θα συζητηθεί το νομοσχέδιο για την WADA.

Υπενθυμίζεται πως στην συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων ΠΑΕ θα συζητούνταν μεταξύ άλλων το θέμα του προέδρου κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ αλλά και οι σχέσεις των οργανωμένων με τις ομάδες.
Πηγή: soccerplus.gr