Αντί για προπονητή, ο ΠΑΟΚ άλλαξε τον πρόεδρο...

Μετά και από την νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, πολλοί θα πίστευαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα άλλαζε τον Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ωστόσο ο μεγαλομέτοχος της ομάδας τους διέψευσε αλλάζοντας… πρόεδρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Σαββίδης ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Τούντορ, ενώ νέος πρόεδρος στην ΠΑΕ -στην θέση του Ι. Αγγελίδη- θα είναι ο πρωην Σλοβάκος διεθνής διαιτητής Λούμπος Μίχελς που είναι στο ΔΣ της ΠΑΕ από τις 21 Δεκεμβρίου

Ο Μιχελς εγινε διαιτητής της FIFA σε ηλικία 25 ετών και συμμετείχε στην διαιτησία του τελικού της Πόρτο με την Σέλτικ στο UEFA Cup. Μάλιστα κατετάγη τρίτος καλύτερος διαιτητής του κόσμου το 2005 από την IFFHS, δεύτερος καλύτερος το 2006 και την τρίτος καλύτερος ξανά το 2007. Ο Λούμπος Μίχελ τελευταία εργαζόταν στο τμήμα διεθνών σχέσεων της Σαχτάρ, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί και στο σλοβακικό κοινοβούλιο.

Μένει ο Τούντορ

Ο Ιβάν Σαββίδης ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή και ο Ιγκόρ Τούντορ μένει στην ομάδα.

H δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς».
Πηγή: soccerplus.gr