Ο Καρέλης... κέρασε "διπλό", νίκη 1-0 στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Δια πυρός και σιδήρου και με σωτήρα το Νίκο Καρέλη, που ντύθηκε για πολλοστή φορά "Μπεργκ", ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 στο ματς με τη Βέροια.

Οι "πράσινοι" κατέκτησαν με μπόλικο άγχος μία πολύτιμη νίκη εκμεταλλευόμενοι μία στημένη μπάλα στο 86ο λεπτό του ματς και παρότι εκτός του γκολ είχαν τις δύο καλύτερες στιγμές του αγώνα (με τον Πέτριτς αμφότερες στο 38' και το 47'), εντούτοις η εικόνα τους ήταν εκ νέου μέτρια κυρίως σε ό,τι αφορά το δημιουργικό σκέλος, αλλά και την ένταση του παιχνιδιού.

Από τους διακρυθέντες στον αγώνα ο Εσιέν, που έδειξε μέρος της μεγάλης αξίας του. Καλοί οι Ζέκα, Πέτριτς και και φυσικά ο σκόρερ.

Πρώτη νίκη για τον Στραματσόνι στο πρωτάθλημα, που σίγουρα δεν θα έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μαρινάκης, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (76’ Ατζαγκούν), Εσιέν, Καρέλης, Πέτριτς (64’ Κλωναρίδης).

Βέροια: Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ (88’ Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγέφσκι (83’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60’ Μπατιόν).
Πηγή: skai.gr