Super League: Τα... εσπασε ο ΠΑΣ αλλά πήρε το τρίποντο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα που είχε και ένα χαμένο πέναλτι, επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» με 2-0 του Πανθρακικού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο 12ο λεπτό οι Ηπειρώτες απείλησαν με τον Ιλιτς, ωστόσο η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι του αντίπαλου γκολκίπερ. Στο 38΄ ο Τζημόπουλος κέρδισε το πέναλτι από τον Ιγκόρ, ωστόσο ο Τσάβες που ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ είχε ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Μανιά το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Αθανασιάδης και εν συνεχεία με το δοκάρι του Μιχαήλ.

Στο 66΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στο 1-0. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Μιχάηλ με την βοήθεια της πλάτης του Ντιγκινί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στις καθυστερήσεις του ματς ο Ιλιτς με πλασέ έκανε το τελικό 2-0 για την ομάδα του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Ακόστα (Σαπαλίδης 90'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Γιάκος 82').

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Λαδάκης (Νικόλτσης 80'), Χαβίτο (Μπαϊκαρά 46'), Ντιγκινί, Χασομέρης, Ιγκόρ (Ροτζέριο 60').
Πηγή: soccerplus.gr