Ψάχνουν επιθετικό μέχρι τελευταία στιγμή ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Στο πάρα πέντε της μεταγραφική περιόδου ΑΕΚ ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ. αναζητούν παίκτη που θα καλύψει τα κενά στην επιθετική τους γραμμή.

Ο Λάφερτι, ο Ντέβιτς και οι άλλοι

Αναφορικά με την Ενωση που αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα στο σκοράρισμα, καθώς έχει μείνει μόνο με τους Αραβίδη και Κρισάντους μετά τον τραυματισμό του Τζιμπούρ, οι Μάρκο Ντέβιτς της Ρούμπιν Καζάν και Κάιλ Λάφερτι της Νόριτς αποτελούν τους δύο βασικούς στόχους.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει κάποια από τις δύο περιπτώσεις που μόνο εύκολες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν να στραφούν στη λύση ελεύθερου παίκτη ως τις 8 του Σεπτέμβρη.

Στην παραπάνω κατηγορία ανήκει το όνομα του 32χρονου άσου, Καλού Ούτσε που φέρεται να βρίσκεται στην σχετική λίστα του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Φυσικά πάντα υπάρχει η περίπτωση ΑΝ δεν βρεθεί κάτι το πραγματικά αξιόλογο, ο Τραϊανός Δέλλας να παραμείνει με τους υπάρχοντες παίκτες στο ρόστερ.

Ψάχνουν τον παρτενέρ του Φινμπόγκασον

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν κρύψει πως έχουν ανοικτές τις «κεραίες» για μια καλή περίπτωση φορ που θα πλαισιώσει τον νεοαποκτηθέντα Φινμπόγκασον κατά πρώτο λόγο και έπειτα τους Πουλίδο και Χάρα

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται κάτω υπό πλήρη μυστικότητα και δεν έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα από υποψήφιο μεταγραφικό στόχο, ωστόσο δημοσιεύματα θέλουν τον «εκλεκτό» να δίνει την απάντησή του εντός της ημέρας στους «ερυθρόλευκους», με τον Μάρκο Σίλβα να μην έχει κρύψει πως δεν θα τον «χάλαγε» ένας ακόμη παίκτης για την γραμμή κρούσης.

Αλλωστε στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Λεβαδειακό, η ομάδα έδειξε αδυναμίες στο τελείωμα των φάσεων απόντος και του Φινμπόγκασον.

Εχει μείνει μόνο με τον Κλάους…

Στον ΠΑΟΚ ο Ιγκόρ Τούντορ φωνάζει σε κάθε ευκαιρία πως η ομάδα έπρεπε να έχει πάρει επιθετικό… χτες καθώς λόγω του τραυματισμού του Κλάους Αθανασιάδη, οι Θεσσαλονικείς αγωνίζονται χωρίς καθαρό επιθετικό από την ΑΡΧΗ της σεζόν, ενώ ο Φακούντο Περέιρα μένει μέχρι να φύγει.

Ωστόσο ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και όλα δείχνουν πως ο τεχνικός διευθυντής, Φράνκ Αρνεσεν πολύ δύσκολα θα προλάβει να «κλείσει» παίκτη που θα προσφέρει λύσεις στην γραμμή κρούσης, εκτός ΑΝ εμφανιστεί κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Η περίπτωση του Μπαόκι της Αταλάντα δεν προχώρησε ποτέ, ενώ εκείνη του Τσιπριάν Μαρικά που «παίζει» συνέχεια στα ρεπορτάζ της ομάδας, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγω και του κασέ του παίκτη.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr