Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο επιβλήθηκε στον Δούρο

Τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, επέβαλε ο ανακριτής διαφθοράς, έπειτα απόλογία άνω των τεσσάρων ωρών, στο πρώην μέλος της ΚΕΔ και νυν παρατηρητή διαιτησίας Super League, Γ. Δούρο.

Η απολογία του κ. Δούρου στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο είχε στιγμές έντασης, με τον παράγοντα της διαιτησίας να προσπαθεί να πείσει τον ανακριτή να μην του επιβάλει περιοριστικούς όρους, ώστε να μην επηρεαστεί η διαιτητική του συνέχεια και παρουσία ως παρατηρητής και εκπαιδευτής.

Ο κ. Δούρος είναι ο πρώτος από όσους θεωρούνται βάσει των κατηγορίων, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, χωρίς να ανήκει στον ηγετικό - ιδρυτικό πυρήνα, που απολογήθηκε στον ανακριτή και οι περιοριστικοί όροι ενδέχεται να αποτελέσουν προκριμα για τους υπόλοιπους.

Στον Γ.Δούρο, φέρεται να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, Α.Κορέα και να αντιμετωπίζει κατηγορίες για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» την περίοδο που ήταν στην ΚΕΔ α) για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, β) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, γ) απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, δ) δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Πηγή: soccerplus.gr
Πηγή: soccerplus.gr