Super League: Μέτρια εμφάνιση και ήττα (1-0) του ΠΑΟ στη Βέροια

Δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά την ήττα στο Περιστέρι, έχασε με 1-0 στην Βέροια για την 29η αγωνιστική της Super League, εμφανίζοντας ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο.

Η Βέροια μπήκε εξ΄ αρχής πιο δυνατά στο παιχνίδι και απείλησε μόλις στο 5ο λεπτό με το συρτό σου του Μπαργκάν με τον Στιλ να εξουδετερώνει τον κίνδυνο με ευκολία.

Στο 20΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0 με τον Μπεν να μπαίνει στην περιοχή έπειτα από μπαλιά του Γεωργιάδη, ωστόσο ο Στιλ κατάφερε να αποκρούσει το σουτ του.

Στο 22΄ το Τριφύλλι έκανε για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στα καρέ της Βέροιας, με τον Νάνο να κάνει την σέντρα τον Πέτριτς να μην μπορεί να πάρει την κεφαλιά και τον επερχόμενο Μαυρία παρά την προβολή που επιχείρησε να μην βρίσκει στην μπάλα.

Στο 36΄ ο Μπεν εκμεταλλεύτηκε μια λάθος εκτίμηση του Τριανταφυλλόπουλου στην άμυνα του ΠΑΟ και με με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχισε στο ίδιο τέμπο κόντρα σε έναν «χλωμό» Παναθηναϊκό και είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Μπεν στο 47΄ και στο 50΄ ώστε να διευρύνει το υπέρ της σκορ.

Στο 57΄ οι «πράσινοι» κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του γκολκίπερ της Βέροιας, όταν ο Πέτριτς προσπάθησε να δώσει στον Μαυρία η μπάλα έφτασε στον Καρέλη πέρασε έναν αντίπαλο του και μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ του ήταν αδύναμο.

Στο 70΄ και πάλι ο Μπεν έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του, όταν γύρισε την μπάλα μέσα στην περιοχή και εκείνη κόντραρε πάνω στον Ταυλαρίδη και έφυγε κόρνερ.

Στο 71΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Στιλ αντέδρασε σωστά και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 88΄ ο Πράνιτς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Καντιμοίρης προσπάθησε να διώξει και η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Βέροιας.

Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Αρετόπουλο με το Τριφύλλι να εμφανίζεται αγνώριστο σε σχέση με προηγούμενα ματς και την Βέροια να παίρνει ένα τρίποντο που «κλειδώνει» την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Γαϊτάνος):
Καντιμοίρης, Μαλόν, Όστοιτς, Μαραγκός, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Μπαλάφας, Μπαργκάν (45' Νουμίτρου), Μπεν, Γεωργιάδης (64' Τάτος), Κάμπορα (76' Νέτο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανατασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (46' Λαγός), Νίνης (58' Ατζαγκούν), Πράνιτς, Μαυρίας, Καρέλης (69' Κλωναρίδης), Πέτριτς.
Πηγή: soccerplus.gr