Super League: Η Καλλονή... γιόρτασε με 1-0 τον Πανιώνιο

Ημέρα της γυναίκας η 8η Μαρτίου και αν και ποδοσφαιρική Καλλονή η ομάδα της Μυτιλήνης, γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο κερδίζοντας με 1-0 τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες επηρέασαν τις δύο ομάδες στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, με συνέπεια το θέαμα να είναι φτωχότατο και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ελάχιστες.

O Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και σε 2-3 περιπτώσεις έφτασε απειλητικά κοντά στην εστία της γηπεδούχου. Το 0-0 παρέμεινε, ωστόσο, στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλονή ήταν πιο επιθετική αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για να φτάσει σε ένα γκολ, κάτι που έγινε στο 78' όταν Χρήστος Μίνγκας έκανε το γύρισμα από δεξιά, η άμυνα του Πανιωνίου δεν αντέδρασε σωστά και ο Αντώνης Πετρόπουλος ευνοήθηκε από τις κόντρες για να ανοίξει το σκορ.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε, αφού ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να αντιδράσει, ενώ η Καλλονή πρόσεξε πολύ την άμυνά της και δεν ρίσκαρε.

Οι συνθέσεις:

Καλλονή (Βλάχος):
Χογκ, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Μαρσέλο Άλβες (46' Στεβάνοβιτς), Καλτσάς, Μίνγκας, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Πετρόπουλος (81' Ναβάρο), Μανούσος (59' Λεοζίνιο), Χουάνμα.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Ν. Παπαδόπουλος, Τασουλής, Γιάννου, Κόρμπος (81' Μασούρας), Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (76' Ιμπαγάσα), Φούντας, Μπουμάλ (67' Κολοβός), Γκέζος.
Πηγή: skai.gr