Υπό διάλυση ο ΟΦΗ, δεν συμπληρώνει ούτε ενδεκάδα!

Πιο κοντά από ποτέ στους "τίτλους τέλους" φαίνεται πως βρίσκεται ο ΟΦΗ, καθώς είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να κατέβει στους αγώνες με Πανθρακικό για το Κύπελλο και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναστόπουλος έχει στην διάθεσή του μόλις εννέα ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες! Πρόκειται για τους Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, Χαράλαμπο Δαμιανάκη, Μανώλη Ροβίθη, Γιώργο Γιαγκόζη, Παναγιώτη Μανιδάκη, Μανώλη Μπολάκη, Ζαχαρία Μαραθιανό, Μανώλη Φαζό και Μιχάλη Αγριμάκη.

Παράλληλα, στις 21 θα αυξηθούν οι αποχωρήσεις από την ομάδα, καθώς μετά τους Μιχάλη Φραγκουλάκη, Σήφη Δασκαλάκη, Μίρνες Σίσιτς, Αμπντουλαγέ Μεϊτέ, Ντέλε Αντελέγε, Ισλάμ Φερούζ, Απόνιο, Αντώνη Πετρόπουλο, Αμπντούλ Ραζάκ, Κάρλος Μιλιάζες, Θοδωρή Τριποτσέρη, Γιώργο Μακρή, Γιάννη Στάθη, Βασίλη Κουτσιανικούλη στην σχετική λίστα θα προστεθούν οι Ντάνι Αρτόλα, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γκιόργκι Λόρια, Κωσταντίνος Μπανούσης, Μάιρον Τζορτζ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Μανώλης Μονιάκης.

Βέβαια, το αγωνιστικό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ, καθώς ξένο δικηγορικό γραφείο έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία οι Κρητικοί πρέπει να καλύψουν οφειλή ύψους 120.000 ευρώ στον Πιοτρ Βλόνταρτσικ.

Μάλιστα, η υπόθεση του Πολωνού επιθετικού φαίνεται να είναι σε προχωρημένο στάδιο, καθώς από τον περασμένο Σεπτέμβριο έχει ενημερωθεί η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να δείχνουν ότι οι Κρητικοί βρίσκονται με την "πλάτη στον τοίχο".
Πηγή: skai.gr