Νέα απόδειξη της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο η εγκληματική επίθεση στον Ζωγράφο

Ένα ακόμη κεφάλαιο - απόδειξη της διαφθοράς και των σκοτεινών κέντρων που δηλητηριάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο -πεδίο μάχης επιχειρηματικών συμφερόντων πλέον- αποτελεί η άνανδρη επίθεση επίθεση από δύο αγνώστους που δέχθηκε την Πέμπτη το βράδυ έξω από το σπίτι του ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χριστόφορος Ζωγράφος.

Την ίδια ώρα, η Πολιτεία είναι εκκωφαντικά απούσα από τα τεκταινόμενα, παραμένοντας παρατηρητής του σκοτεινού παρασκηνίου παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του ΣΚΑΪ, και όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων και παραγόντων, να αναλάβει άμεσα δράση.

Σημειώνεται ότι ο κ. Ζωγράφος βρίσκεται φρουρούμενος στον Ευαγγελισμό, και θα υποβληθεί σε εγχείριση στο χέρι. Είναι το τρίτο μέλος της ΚΕΔ που τα δύο τελευταία χρόνια γίνεται στόχος επίθεσης.

ΕΠΟ: Αναβολή εθνικών πρωταθλημάτων

Την ίδια ώρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της οποίας η αξιοπιστία έχει δεχθεί πολλαπλά πλήγματα τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε προσχηματικά την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της πρώτης, δεύτερης και τρίτης εθνικής κατηγορίας στην αποψινή (Παρασκευή) έκτακτη συνεδρίασή του, μετά την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Ζωγράφος.

Η ΕΠΟ έλαβε την απόφαση να μην ορίζονται διαιτητές για όλους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν την λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Μαρινάκης «φωτογραφίζει» Μελισσανίδη


Στο μεταξύ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη υπέδειξε ως υπεύθυνο για την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας, κατονόμασε ως ηθικό αυτουργό λέγοντας πως ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον Ζωγράφο τον ορισμό συγκεκριμένων διαιτητών για την αναμέτρηση της ομάδας του με την Παναχαϊκή και συμπλήρωσε: «Όλα αυτά είναι άκρως απαράδεκτα και δεν θα αργήσουν να μας απασχολούν σε λίγους μήνες και στη Super League. Γι' αυτό έχουμε υποχρέωση να τα καταγγέλλουμε».
Πηγή: skai.gr