Π. Αγγελόπουλος: Εύχομαι η Ρεάλ να πατώσει στο Final Four!

Έξαλλος με τoυς παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για τον σκληρό τρόπο παιχνιδιού τους, ευχόμενος μάλιστα η «βασίλισσα της Ευρώπης» να πατώσει στο Final Four!

«Είναι ένα συνονθύλευμα από καλούς παίκτες, αλλά με τον τρόπο που παίζουν δεν έδειξαν κανέναν σεβασμό στον Ολυμπιακό, που πήρε δύο πρωταθλήματα Ευρώπης και τους ταπείνωσε πέρσι στον τελικό. Τον έχουν τσακίσει τον Σπανούλη στο ξύλο και όταν το παιχνίδι έχει κριθεί, να πηγαίνουν τα δύο γκαρντ και να τον σηκώνουν εικονικά είναι μια εικόνα αηδίας για μένα. Εύχομαι να πατώσουν στο Final Four» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγελόπουλος στη σκιά του αποκλεισμού του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη.

Ο έτερος των ιδιοκτητών, Γιώργος Αγγελόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες των «ερυθρόλευκων». «Φτάσαμε μια ανάσα από την διεκδίκηση του three-peat, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει με αυτές τις συνθήκες και με αυτό το πλαίσιο. Το μέλλον ανήκει στον Ολυμπιακό, ανήκει σε αυτή την ομάδα. Είμαστε όλοι νέοι. Τα παιδιά έχουν πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα είμαστε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης, εκεί που μας αξίζει» επισήμανε μεταξύ άλλων.
Πηγή: skai.gr