Nίκη με... νέο αίμα: Κόρινθος - Παναθηναϊκός 0 - 3

Ένα φιλικό με αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας όπως είναι η ΠΑΣ Κόρινθος δεν επιτρέπει στον Παναθηναϊκό τίποτα περισσότερο από ένα καλό ξεμούδιασμα. Υπό αυτό το πρίσμα, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τσέκαρε την ετοιμότητα των Μέντες και Μπαϊράμι και έλεγξε την παρουσία όσων προπονούνται και αγωνίζονται με την ομάδα Νέων.

Με δύο τέρματα του
Κλωναρίδη και ένα του Ατζαγκούν, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του ΠΑΣ Κορίνθου σε φιλικό εκτός έδρας παιχνίδι. Πολύ καλά δείγματα από τους πράσινους Νέους, πήραν χρόνο συμμετοχής οι αναπληρωματικοί.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο Παναθηναϊκός πήρε εξαρχής τον έλεγχο του ματς, ακόμα και αν παρατάχθηκε με "υπηρεσιακή" ενδεκάδα.

Ο Αμπεΐντ βρήκε κάθετα τον Μπαϊράμι, αυτός σούταρε, ο Κορίνθιος γκολκίπερ απέκρουσε προσωρινά και σε κενή εστία, ο Κλωναρίδης άνοιξε το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός
πέτυχε το 2-0 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Κλωναρίδη στο τέλους του ημιχρόνου. Ο Αναστασόπουλος με μία εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον νεαρό εξτρέμ, αυτός πέρασε τον Αρχοντάκη και σε κενή εστία διαμόρφωσε το 2-0.

Στην επανάληψη, πέρασαν στο παιχνίδι και άλλοι νεαροί (Μουζακίτης, Σταματάκης, Μπαλμπόα), ενώ το 0-3 επετεύχθη στο 81', όταν σε μία επέμβαση του εκτός περιοχής ο Αρχοντάκης δεν έδιωξε σωστά υπό την πίεση του Μπαλμπόα, ο Ατζαγκούν έκλεψε τη μπάλα και σε κενή εστία πέτυχε γκολ. Αμέσως μετά το γκολ, ο Κοτσόλης παραχώρησε τη θέση του στον Αναγνωστόπουλο. Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού δεν συνέβη κάτι άλλο αξιοσημείωτο και το τελικό σκορ ήταν το 0-3.

Κόρινθος:
Αρχοντάκης, Φίλης, Σπυρόπουλος, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Μανιάτης, Τσίτσι, Κερμενίδης (75' Διαμαντόπουλος), Λούβρης (61' Ντραγκόλεφ), Γκεοργκίεφ (83' Αμπαδιωτάκης), Καφαντάρης.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (82' Αναγνωστόπουλος), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Μέντες, Χουχούμης, Δώνης (46' Σταματάκης), Αμπεΐντ (25' λ.τ. Αναστασόπουλος), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (63' Μουζακίτης), Κλωναρίδης (63' Μπαλμπόα), Ντίνας.


Πηγή: skai.gr