Έμειναν στο 0-0 ΟΦΗ και Πλατανιάς

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς στην τοπική αναμέτρηση της Κρήτης, που έγινε στο Ηράκλειο. Με αυτό το ματς ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκας.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ επιθετικοί, αποφασισμένοι να κάνουν "ποδαρικό" στις νίκες και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Ομως, οι παίκτες του είτε ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια, είτε έβρισκαν μπροστά τους ένα "τείχος" που ύψωσε ο Αντώνης Γιωργαλλίδης. Ο γκολκίπερ της εθνικής Κύπρου πραγματοποίησε εκπληκτικές επεμβάσεις στις κεφαλιές του Περογαμβράκη (61΄) και του Ζε Εντουάρντο (64΄) κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Ο Βραζιλιάνος άσος ήταν άστοχος λίγο αργότερα (75΄) και κάπως έτσι ο Πλατανιάς κατάφερε να... αποδράσει με έναν βαθμό, παρότι περιορίστηκε σε καθαρά παθητικό ρόλο.

Εξαίρεση αποτέλεσαν κάποιες "βολίδες" του Τέτε έξω από την περιοχή που.. ανησύχησαν τον Σήφη Δασκαλάκη, χωρίς ωστόσο να αποτελούν άμεση απειλή για την εστία του ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα της Σούπερ Λίγκας που δεν έχει καταφέρει να σκοράρει μετά απο τρεις αγωνιστικές.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος

Κίτρινες: Δημήτρης, Φάισκα

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Παύλος Δερμιτζάκης): Δασκαλάκης, Βερόν (87΄ Φραγκουλάκης), Τριποτσέρης, Γκαλέτι, Κάλαϊζιτς (66΄ Ογιος), Ζε Εντουάρντο (78΄ Λαμπρόπουλος), Ζβασίγια, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γιωργαλλίδης, Φερνάντες, Δημήτρης, Φάισκα, Ιντζίδης, Σιώπης, Τετέ, Μπέλιτς (64΄ Σεγκούρα), Τόρες (58΄ Αγκιλέρα), Ναζλίδης (+90΄ Γιακουμάκης) , Γουνδουλάκης

Σε αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:


Ξάνθη-Εργοτέλης 0-0

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Παναθηναϊκός-Βέροια 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-0

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 4-1

Πανθρακικός-Παναιτωλικός 2-1

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-5

ΟΦΗ-Πλατανιάς 0-0

Ατρόμητος-Αρης 2-0



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)


1. Ολυμπιακός 9

2. ΠΑΟΚ 6

. Καλλονή 6

4. Εργοτέλης 5

. Αστέρας Τρίπολης 5

. Βέροια 5

7. ΠΑΣ Γιάννινα 4

. Ατρόμητος 4

. Πανιώνιος 4

. Ξάνθη 4

. Παναθηναϊκός 4

. Πανθρακικός 4

13. Παναιτωλικός 3

. Απόλλων Σμύρνης 3

. Πλατανιάς Χανίων 3

16. ΟΦΗ 2

17. Λεβαδειακός 1

18. Άρης 0



Πηγή: skai.gr