Με «ιστορία» οι διαιτητές το Σάββατο

Το φαινόμενο των κακών διαιτησιών έκανε ήδη την εμφάνιση του στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ, ενώ το προσεχές ματς Παναθηναϊκός-Βέροια ορίστηκε να το διευθύνει ο Χρήστος Μήτσιος. 

Ο κ. Μήτσιος, ήταν ο διαιτητής που τη σεζόν 2011-2012 διέκοψε το ματς της 7ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός - Εργοτέλης για 7 λεπτά με… αφορμή ένα πανό που υπήρχε στην κερκίδα για τους βουλευτές, εξαγριώνοντας κι άλλο τον κόσμο. 

Μάλιστα είχε γνωρίσει την κατακραυγή για την απόφασή του αυτή. 

Επίσης τη σεζόν 2010-2011, και τη 18η αγωνιστική στο ματς Παναθηναϊκός - Καβάλα έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι κατά του Παναθηναϊκού με το οποίο έγινε το σκορ 2-2. 

Ο βοηθός του στον μεθαυριανό αγωνα κ. Τάτσης ήταν ο βοηθός που αρνήθηκε πέρσι στο ΟΑΚΑ με τον Πλατανιά το καθαρό πέναλτι στο 24ο λεπτό στο χέρι του Ποτουρίδη από σέντρα του Ζέκα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικων Σωματειων Ημαθίας και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γιώργος Καραμελίδης κατάγεται από τη Βέροια, ενώ ουδείς έχει ξεχάσει τα λάθη του Μιχάλη Καλαθενού κατά το παρελθόν. Ο κ. Καλαθενός είναι ο παρατηρητής στο ματς του Παναθηναϊκού με την Βέροια.

Πηγή: skai.gr