Χωρίς Αφελάι η Σάλκε με Ολυμπιακό

Χωρίς τον Ιμπραΐμ Αφελάι αναμένεται να υποδεχθεί η Σάλκε την Τετάρτη τον Ολυμπιακό στο Γκελζενκίρχεν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο μηρό. Ο διεθνής άσος, ο οποίος τραυματίστηκε στον φιλικό αγώνα της περασμένης εβδομάδας των «οράνιε» με τη Γερμανία, δεν μετείχε στη σημερινή προπόνηση της γερμανικής ομάδας, δύο ημέρες μετά την απουσία του από τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λεβερκούζεν.

 Η απουσία του Αφελάι προστίθεται στους αγωνιστικούς «πονοκεφάλους» του τεχνικού της Σάλκε, Χούουμπ Στέφενς, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμη στους Ατσούτο Ουτσίντα και Κριστόφ Μέτσελντερ, που αναρρώνουν από τραυματισμούς στο μηρό, καθώς και στον Μάρκο Χέγκερ, που έχει πρόβλημα στην κνήμη.

Οι «βασιλικοί μπλε» βρίσκονται στην κορυφή του 2ου ομίλου με 8 βαθμούς και με νίκη σφραγίζουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης.


Ολυμπιακός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Σάλκε

Χωρίς προβλήματα μετά από αρκετό καιρό (εξαιρουμένης βέβαια της απουσίας του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου) ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την εν Ελλάδι προετοιμασία του για το παιχνίδι της Τετάρτης απέναντι στη Σάλκε, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στη σημερινή προπόνηση έριξε το βάρος στην τακτική, με την περισσότερη ώρα να αναλώνεται στο «οικογενειακό διπλό», με διαρκείς αλλαγές στη σύνεθση των δύο ομάδων.

Εχοντας την πολυτέλεια να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους (πλην των Ζαραδούκα, Βλαχοδήμου και Τάτου, που δεν έχουν δηλωθεί στην UEFA), ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να πάρει 19 παίκτες στην αποστολή, που αναχωρεί αύριο για το Γκελζενκίρχεν. Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ. Εκτός έμειναν οι Φετφατζίδης και Παπάζογλου.
Πηγή: skai.gr