Φερέιρα: «Πάντα θα παλεύουμε για τον τίτλο»

Ανεξαρτήτως συνθηκών, ο Παναθηναϊκός είναι πάντα διεκδικητής του τίτλου στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Ζεσουάλντο Φερέιρα που, παρά τις δυσκολίες, δεν επιχειρεί να κατεβάσει τον πήχη. Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε: «Δεν χρειάζεται δε να επαναλάβω τα προβλήματα που είχαμε και εξακολουθούμε να έχουμε σ' ό, τι αφορά το ρόστερ της ομάδας με τους τραυματισμούς διαφόρων ποδοσφαιριστών.

Υπολείπονται ακόμα 24 αγωνιστικές για το πρωτάθλημα, αλλά τόσο η ομάδα του Παναθηναϊκού, όσο και εγώ σαν προπονητής αυτής της ομάδας και με τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μου, ανεξάρτητα των αγωνιστικών που υπολείπονται, πάντοτε θα παλεύουμε και πάντοτε θα δίνουμε μάχη για τον τίτλο. Ξέρω ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Είναι πολύ δύσκολο. Θυμάμαι ότι πέρσι ενώ προπορευόμασταν, αν θυμάμαι καλά, επί 24 αγωνιστικές, τελικά χάσαμε το πρωτάθλημα. Να ξέρετε πάντως ότι αυτή είναι η φιλοσοφία μου και αυτό πάντοτε προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου. Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο».

 Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αρη, μετά τη 15ήμερη διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. «Αρκετοί παίκτες ήταν απόντες και δεν ήταν εφικτό να προπονηθούμε σαν ομάδα. Δεν δουλέψαμε λοιπόν σαν σύνολο όλη η ομάδα, αλλά δουλέψαμε πιο πολύ σε ατομικό επίπεδο καθώς επίσης ήταν και μια ευκαιρία για τον καλύτερο συντονισμό σε συνεργασίες ποδοσφαιριστών ανά είπε ο Φερέιρα και πρόσθεσε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας με σκοπό να συνεχίσουμε με νίκες. Θυμάμαι ότι πέρσι, το πρώτο μας αρνητικό αποτέλεσμα εντός έδρας ήταν με τον ΠΑΟΚ και ακολούθησαν κι άλλα αρνητικά αποτελέσματα. Στόχος μας λοιπόν με τον Άρη είναι να επιστρέψουμε στις νίκες και βεβαίως θέλουμε να προσφέρουμε και ένα ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας».

Πηγή: skai.gr