Ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αποχώρηση Καραγκούνη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέας επαφής με τον Γιώργο Καραγκούνη αφήνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Τονίζει πως έγιναν τρεις συζητήσεις μεταξύ του τεχνικού συμβούλου, Κώστα Ελευθεράκη και του ποδοσφαιριστή και εκκρεμεί ακόμη μία για να διευκρινιστούν ζητήματα αγωνιστικά και οικονομικά τα οποία είχε θέσει ο Καραγκούνης.

Νωρίτερα, το τέλος της καριέρας του στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού και χαρακτήρισε τεράστια την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος με την Παναθηναϊκή συμμαχία και ζήτησε από όλους να την στηρίξουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη έχει την υποχρέωση να παραθέσει τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν. Συνεπώς διευκρινίζεται ότι:

1. Ουδέποτε διεκόπη η επικοινωνία μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του Γιώργου Καραγκούνη.

2. Έγιναν τρεις συζητήσεις μεταξύ του τεχνικού συμβούλου κ.Κώστα Ελευθεράκη και του ποδοσφαιριστή.

3. Εκκρεμούσε και εξακολουθεί να εκκρεμεί μια ακόμα, για να διευκρινιστούν ζητήματα αγωνιστικά και οικονομικά, τα οποία ετέθησαν προς συζήτηση απο τον ποδοσφαιριστή.

4. Παρά την επιλογή μονομερούς δημόσιας τοποθέτησης από την πλευρά του Γιώργου Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός είναι ανοιχτός σ’ αυτή την επικοινωνία.
Πηγή: skai.gr