Κλείσιμο

«Να αποδείξετε στο γήπεδο ότι είστε οι καλύτεροι»

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος και μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Γ΄ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάδεργουελ.

Ο επικεφαλής του «Σωματείου» ζήτησε από τους «πράσινους» να τα δώσουν όλα για να περάσουν το εμπόδιο της σκοτσέζικης ομάδας, επισημαίνοντας τα οφέλη που θα έχει για το σύλλογο η τυχόν πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Στην προσπάθειά του να τονώσει το ηθικό των παικτών, ο Γιάννης Αλαφούζος, τους είπε μεταξύ άλλων: «Ο μεγάλος μας στόχος είναι να ανεβάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε όλοι ένα, ο κόσμος, η διοίκηση και εσείς. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε», τόνισε αρχικά ο γνωστός επιχειρηματίας και πρόσθεσε: «Τα ματς με τη Μάδεργουελ είναι πάρα πολύ σημαντικά για το μέλλον της ομάδας, κάτι που φυσικά επηρεάζει και εσάς. Είναι πολύ κρίσιμα και η πρόκριση εξαρτάται μόνο από εσάς. Θα πρέπει, όπως, να αποδείξετε μέσα στο γήπεδο πως είστε οι καλύτεροι. Παίξτε για τον Παναθηναϊκό, για τη βαριά φανέλα που έχει, για τα εκατομμύρια του κόσμου και φυσικά για τους εαυτούς σας. Κάντε το καθήκον σας και πάρτε το θετικό αποτέλεσμα, που θα μας βοηθήσει στην πρόκριση».

Λίγο πριν τις 19:00 «προσγειώθηκε» η αποστολή των «πρασίνων» στη Γλασκόβη και μετέβη απευθείας στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει.


Πηγή: skai.gr