Παναθηναϊκός: Κινείται για τον «αντί – Κουίνσι»

Για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού αναμένεται να κινηθεί ο Παναθηναϊκός. Οι πιθανότητες παραμονής του Κουίνσι είναι λιγοστές και ειδικά στην περίπτωση που ο Γκανέζος άσος δεν συνεχίσει στο «τριφύλλι», θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση στα χαφ με έναν παίκτη που θα διαθέτει καλή τελική πάσα και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ήδη ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει το θέμα μετά τα δύο πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ενδεχόμενη πρόκριση στα play offs του Champions League θα εξασφαλίσει στον Παναθηναϊκό μίνιμουμ 6 εκατ. ευρώ από την UEFA (τόσα θα πάρει αν αποκλειστεί και μετακινηθεί στους ομίλους του Europa League) και μέρος των χρημάτων πιθανώς να δοθεί και για αυτή τη μεταγραφή.

Κρίσιμη μέρα για Φορναρόλι

Σήμερα Δευτέρα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του Μπρούνο Φορναρόλι από τον Παναθηναϊκό. Η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία και η Δευτέρα θεωρείται κρίσιμη μέρα για την τελική έκβαση της υπόθεσης. Σε κάθε περίπτωση, ο Ουρουγουανός φορ δεν θα προλάβει να μεταβεί στην Αυστρία και να αγωνιστεί στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Μεταβίβαση και με τη βούλα


Πιθανότατα εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταβίβαση των μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Απομένουν κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα κι εν συνεχεία θα επικυρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr