Κλείσιμο

Επτά μήνες νοκ άουτ ο Α. Παπαδόπουλος, αναπροσαρμόζει τα σχέδιά του ο Ολυμπιακός

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος… Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ουδέποτε στην καριέρα του έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό, διαπιστώθηκε ότι έχει πάθει ολική ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο.
Η ακριβής διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας ήταν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επιστρέφει σήμερα (Σάββατο) στην Ελλάδα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και από το αποτέλεσμα της επέμβασης θα γίνει γνωστό και το ακριβές χρονικό διάστημα της απουσίας του, η οποία από τις πρώτες εκτιμήσεις υπολογίζεται σε επτά μήνες!

Η Εθνική Ελλάδας χάνει τον Παπαδόπουλο για το Euro και ο Ολυμπιακός για το 2012, κάτι που αναμένεται να έχει συνέπειες στον μεταγραφικό σχεδιασμό του. Εκτός από την πολύ πιθανή απόκτηση του Μανωλά, ενδέχεται να γίνει νέα προσέγγιση στον Μέλμπεργκ.

Σε κάθε περίπτωση αυτή τη στιγμή οι Ερυθρόλευκοι καλούνται να αποκτήσουν δύο κεντρικούς αμυντικούς εφόσον δεν έχουν κανέναν εκ των δύο περυσινών βασικών διαθέσιμους στην εκκίνηση της σεζόν.
Πηγή: skai.gr