Ο Τσάκας ψάχνει, ο Ντέμης βρήκε Σαουδάραβα

Την ίδια στιγμή που ο Βλάσης Τσάκας ακόμη προσπαθεί να κλείσει τη συμφωνία με τους άγνωστους (μετά το «ναυάγιο με τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ) Σαουδάραβες, ο Ντέμης Νικολαϊδης όχι μόνο βρήκε Σαουδάραβα επενδυτή ο οποίος δέχθηκε να κάνει ταμειακή διευκόλυνση ύψους 2 εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται εν καιρώ να κάνει κίνηση και για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ενωσης!
Ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι, με τον οποίο ο πρώην πρόεδρος και παίκτης της «Ένωσης» συνδέεται επιχειρηματικά και φιλικά είναι αυτός που συμφώνησε να δανείσει τα 2 εκατ. ευρώ που θα εισρεύσουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ. Πρόκειται για τον γαμπρό του Ναΐφ Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ, του πρώτου διαδόχου του βασιλικού θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, και διαχειρίζεται μέρος των επενδυτικών funds της ζάπλουτης οικογένειας στο εξωτερικό.

Ο Αλ Σουντάιρι έχει στα χέρια το business plan της ΠΑΕ, εξετάζει με ενδιαφέρον την προοπτική κατασκευής γηπέδου με 40 εκατ. ευρώ και το έχει διαβιβάσει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας του, η οποία προς το παρόν είναι πολύ επιφυλακτική για επενδύσεις στην Ελλάδα λόγω του ρευστού πολιτικού – οικονομικού κλίματος. Συνεπώς, περιορίζεται προς στιγμήν στον άτοκο δανεισμό 2 εκατ. ευρώ και περιμένει…

Η ΠΑΕ βεβαίως, για να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις χρειάζεται 4 εκατ. ευρώ μέχρι τα τέλη Μαρτίου και αυτά τα χρήματα καλούνται να μπουν από τα πορτοφόλια των μετόχων της «ομάδας 2004».

Χωρίς φιλάθλους αύριο με ΟΦΗ


Xωρίς φιλάθλους θα διεξαχθεί το αυριανό (19:30, Novasports 1 – Σκάι 100,3) ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, καθώς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το απαραίτητο για το «σφράγισμα» των εισιτηρίων ποσό στην εφορία. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Γκούντγιονσεν, τον τιμωρημένο Κοντοέ, τον Χοσέ Κάρλος που πήγε στην Ισπανία και τον τραυματία Κλωναρίδη. Πιθανότερη ενδεκάδα: Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος (Ρίκκα), Καφές, Λεονάρντο, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Σιαλμάς.
Πηγή: skai.gr