ΕΠΟ: Τοποθετήθηκαν οι νέοι αθλητικοί εισαγγελείς

Οι Κωνσταντίνος Πετρόπουλος και Παναγιώτης Καρράς, συνταξιούχοι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, τοποθετήθηκαν στις θέσεις του αθλητικού εισαγγελέα και του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ.

Ο Κωνσταντίνος Πετρόπουλος είναι 65 ετών και συνταξιοδοτήθηκε το 2011 με το βαθμό του Γενικού Επιτρόπου της Επικρατείας των Τακτικών Διαιτητικών Δικαστηρίων, ο οποίος είναι ομοιόβαθμος του Προέδρου και του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νομικής της Νομικής Σχολής Αθηνών και άσκησε τα καθήκοντά του ως δικαστικός λειτουργός από τις 9-9-1977 έως τις 20-7-2011.

Ο Παναγιώτης Καρράς είναι 71 ετών και συνταξιοδοτήθηκε το 2007 με το βαθμό του Επιτίμου Προέδρου Εφετών Διοικητικών Δικαστηρίων. Είναι πτυχιούχος του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, το Δ.Σ. της ΕΠΟ κατέθεσε στις διοργανώτριες αρχές των επαγγελματικών πρωταθλημάτων σχέδιο για τα κριτήρια αδειοδότησης των ομάδων που θα εξασφαλίσουν την άνοδό τους από την Β΄ Εθνική στη Σούπερ Λίγκα. Τα κριτήρια αυτά θα είναι ελαστικότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Σε ό,τι αφορά τις ομάδες που ήδη αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία, οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λίγκας επανέλαβαν τη θέση του συνεταιρισμού περί διατήρησης των αυστηρών κριτηρίων που ίσχυσαν πέρυσι.

Τέλος, το συμβούλιο ενέκρινε την παράταση της μεταγραφικής περιόδου ως τις 13 Φεβρουαρίου για τους άνεργους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: skai.gr