Ομπράντοβιτς: «Να εστιάσουμε γρήγορα στον ΚΑΟ Δράμας»

Η έλλειψη κινήτρου και η ταλαιπωρία από το ταξίδι στο Μιλάνο απασχολούν τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ενόψει του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ με τον ΚΑΟ Δράμας, για την 15η αγωνιστική της Α1.

«Επιστρέψαμε σήμερα το μεσημέρι από την Ιταλία και θα πρέπει να άμεσα να αφήσουμε τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο πίσω μας. Μετά από το ταξίδι, έχουμε την προπόνηση αυτή και θα πρέπει γρήγορα το μυαλό μας να εστιάσει στην αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζεται να παίξουμε καλά και να έχουμε κίνητρο. Ο ΚΑΟΔ έχει αλλάξει κάποιους παίκτες εν συγκρίσει με τον αγώνα του πρώτου γύρου, είναι ομάδα που έχει κάνει καλά παιχνίδια και θα πρέπει να τη σεβαστούμε,» δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Ρομέιν Σάτο τόνισε: «Γνωρίζαμε το πρόγραμμα, ξέραμε ότι μετά το ταξίδι μας περιμένει προπόνηση και στη συνέχεια ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση για την 1η αγωνιστική του Top-16, αλλά έχουμε την εμπειρία να γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα μας στο Μιλάνο και να εστιάσουμε στην αυριανή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Για εμάς είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά, να παρουσιαστούμε με κίνητρο στο παρκέ και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, έχοντας πάντα ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».
Πηγή: skai.gr