ΠΑΟ: Πρόκριση σήμερα στο Κύπελλο, αλλαγή τον Ιανουάριο με τον νέο νόμο

 

Η  ψήφιση του νόμου που θα επιτρέπει την επένδυση αλλοδαπών επιχειρηματιών σε ελληνικές εταιρείες, κάτι που δεν αναμένεται νωρίτερα από τα μέσα Ιανουαρίου, φαίνεται να είναι πλέον η μοναδική εκκρεμότητα για τη μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Σαουδάραβες.  Μόνο τότε και αφού αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα αποδεσμευτούν τα 15 εκατ. ευρώ για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τους επενδυτές.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει πειστεί για την εγκυρότητα των εγγράφων, την οικονομική οντότητα και τις προθέσεις των Αράβων επιχειρηματιών που θέλουν να αγοράσουν την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ και οι συζητήσεις μαζί τους, μετά τη χθεσινή αποχώρησή τους από την Αθήνα, θα συνεχιστούν.

Ο Ζέκα μοναδικός «βασικός» στην ενδεκάδα!

Με τον Ζέκα μοναδικό «βασικό» στην ενδεκάδα του αναμένεται να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στη σημερινή (14:00, OTE Sport 1 – Σκάι 100,3) αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στη Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο ΟΠΑΠ. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με εννέα αλλαγές και αρκετές απουσίες, ενώ στον πάγκο δεν θα βρίσκεται ξανά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Πιθανότερη σύνθεση: Καρνέζης, Βύντρα, Ιωαννίδης, Καντέ (Σαριέγκι), Μπιάρσμιρ, Βιτόλο, Καραγκούνης, Μαυρίας, Ζέκα, Ρούντολφ, Πετρόπουλος.

Στην αποστολή είναι και οι Ταμπάκης, Κοτσόλης, Μαρίνος, Φουρλάνος, Λαγός, Σιμάο, Κουίνσι. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Νίνης, Τοτσέ, ο ανέτοιμος Χριστοδουλόπουλος, ο Σεϊταρίδης που δεν υπολογίζεται και οι Λέτο, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλος για να ξεκουραστούν. Μετά το σημερινό ματς οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν άδεια μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου.

Πηγή: skai.gr