Άρσεναλ – Ολυμπιακός από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ

Συγκρατημένα αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Άρσεναλ (21:45, απευθείας από τον ΣΚΑΪ 100,3) εμφανίζονται στον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοστάντσο, ο οποίος θα έχει μπροστά του τους Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο, Μαρκάνο (αριστερά) και Τοροσίδη (δεξιά). Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Μακούν και ένας εκ των Ορμπάιθ και Μοντεστό μετά το ξαφνικό πρόβλημα του Γάλλου. Δεξιά θα παίξει ο Μιραλάς, αριστερά ο Αμπντούν και ο Ιμπαγάσα θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Τζιμπούρ.

Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ θα παρατάξει την Αρσεναλ με σχήμα 4-3-3 και αναμένεται να κάνει αλχημείες στην ενδεκάδα λόγω των πολλών απουσιών. Οι έντεκα που θα ξεκινήσουν είναι οι Σέζνι, Μερτεσάκερ, Σονγκ, Γκιμπς, Σανιά, Φρίμπονγκ, Ράμσεϊ, Αρτέτα, Τσαμπερλέιν, Αρσάβιν και Φαν Πέρσι.

Η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών στο γήπεδο της Άρσεναλ διεξήχθη την Τρίτη παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των πειραιωτών, είχε συνομιλία με τους Κοβάσεβιτς, Μητρόπουλο και Δουρέκα.
Πηγή: skai.gr