ΠΑΟ - ΟΣΦΠ: Το μπασκετικό «clasico» της Ελλάδας στον ΣΚΑΪ 100,3

Μπορεί σε όλο τον πλανήτη να ζουν στους ρυθμούς του «clasico», (Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, 23:00 ζωντανά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ), η Ελλάδα όμως έχει τα δικό της «clasico», τα ντέρμπι των «αιωνίων» και στην προκειμένη περίπτωση το ντέρμπι του Σαββάτου στο μπάσκετ.

Το μεγάλο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί στις 9:45 απευθείας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μιλένκο Τέπιτς στην εφημερίδα «Πράσινη» είναι αποφασισμένοι για νίκη στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Στο ΟΑΚΑ δεν είχαμε παίξει πολύ καλά. Γενικά η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που βρίσκεται τώρα. Πλέον έχουμε αυτοπεποίθηση κι έχουμε δείξει στα δύσκολα ματς πόσο καλά μπορούμε να παίξουμε. Νομίζω πως το ματς αυτό είναι τελείως διαφορετικό και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ. Πρέπει να έχουμε δύναμη, ενέργεια και συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε. Δεν έχουμε κανέναν και τίποτα να φοβηθούμε. Είμαστε πανέτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι», δήλωσε ο Σέρβος γκαρντ.

Αναγκαία για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Γιοτάμ Χαλπερίν. Μιλώντας στην εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισραηλινός σούτινγκ γκαρντ αναφέρθηκε στη σημαντική απουσία του Ράσο Νεστέροβιτς, αλλά τόνισε πως ο στόχος για την ομάδα του δεν αλλάζει.

Οι απουσίες
Ο Ντρου Νίκολας δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Από τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει ο σλοβένος σέντερ Ράσο Νεστέροβιτς που υποφέρει από τραυματισμό.


Πηγή: skai.gr