Στα πράσινα ο Μπλάνκο!


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ίσμαελ Μπλάνκο και σίγουρη μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι η αποχώρηση του  από την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο Μπλάνκο ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, του οποίου η πρόταση για συνεργασία τον ικανοποίησε

Αρχικά ο μάνατζερ του Αργεντινού συναντήθηκε με τον Σταύρο Αδαμίδη, και αύξησε ακόμη περισσότερο τις απαιτήσεις του πελάτη του ζητώντας τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές που αγγίζουν τα 3.5 με 4 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ είναι δεδομένη η πρόταση της, η οποία αγγίζει τα 630.000 ευρώ και διετές συμβόλαιο, και αποδεικνύεται ακόμη μια φορά η χαώδης απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές.

Ο μάνατζερ του παίκτη δήλωσε πως θα χρειαστεί χρόνος για να απαντήσει σε αυτή την πρόταση, αλλά η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να περιμένει και μάλιστα από την στιγμή που ο παίκτης έχει αυξήσει εκ νέου τις απαιτήσεις του. Μάλιστα η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στον παίκτη είχε ήδη υπερβεί τις οικονομικές της δυνατότητες και πρέπει λοιπόν να θεωρείται σχεδόν δεδομένο το διαζύγιο με τον Αργεντίνο στράικερ.
Πηγή: skai.gr